Hvordan tjene penger på egenhånd

Hvordan tjene penger på egenhånd og uten en jobb. Du trenger ingen arbeidsgiver for å få inntekter. Her er ting du kan gjøre selv for å tjene penger.

Tjene egne penger
24. mai 2024 av 🤑 BLI RIK / Hvordan tjene penger

Det er ikke vanskelig å tjene penger, såfremt du finner noe som gir gode inntekter og som du samtidig liker å holde på med. Vi har satt sammen en liste som kan være til hjelp.

Hvordan tjene penger på...

Her er en liste over ting som det er mulig å tjene penger på. Dette er full blanding, og ikke ordnet i en bestemt rekkefølge. Det beste tipset kan like så godt være det første som det siste, det kommer vel litt an på hvem du er. Ting du kan tjene penger på:

 • Hvordan tjene penger på eBay - finn gode dropshippingavtaler og legg ut andres produkter for salg via eBay. En risikofri måte å tjene mye penger på eBay og andre nettauksjoner er å bruke utenlandske dropshippere!
 • Hvordan tjene penger på nettbutikk - dersom du ikke har egne varer kan du selge andres varer i din nettbutikk! Dette kalles dropshipping.
 • Hvordan tjene penger på dropshipping - er den enkle måten å opprette en nettbutikk på. Du kan dermed selge andres varer (varene til en produsent eller grosisst) i din nettbutikk. For å få til dette må du finne dropshippere du kan inngå avtaler med.
 • Hvordan tjene penger på blogging - lær deg en gang for alle hvordan bloggerne tjener gode penger på sine blogger. Det er ikke vanskelig å tjene litt penger på en blogg, men om vi sier at det er lett å bli rik på blogg så er nok det en overdrivelse, selv om enkelte i Norge faktisk har blitt rike på bloggen sin. Hvis en 14 år gammel jente klarer å tjene millioner på blogging, hvorfor kan ikke du? Så vanskelig kan det ikke være!
 • Hvordan tjene penger på å kjøpe aksjer, daytrading eller valutahandel - å handel valutahandel er ikke noe som passer for alle, men om du har penger til å trade for, og forstår at risiko henger sammen med potensiell avkastning, så er du allerede en mulig kandidat til å lykkes med valutahandel.
 • Hvordan tjene penger på apps - det er mange i Norge som tjener penger på å utvikle og selge apps. Dersom du mangler kompetanse om programmering eller ikke ønsker å bruke tid på å utvikle apps selv, er det billig arbeidskraft i utlandet som kan iverksette dine apps-ideer. Vi viser deg hvordan du tjener penger på apps.
 • Hvordan starte bedrift - finn ut hvor lett det er å starte sin egen bedrift og skap dine egne inntekter!
 • Hvordan tjene penger fra internett - det er ikke vanskelig å tjene penger fra nettet, og dette har vi bevist gang på gang her på vårt nettsted. Vi har mange gode forslag som det koster nesten ingenting å prøve, og som kan gi deg en god inntekt.
 • Hvordan tjene penger på å selge bilder på nett - lær deg den enkle kunsten det er å få godkjent dine fotografier i online bildedatabaser, og så får du provisjon for hver gang noen laster ned dine bilder. Du beholder rettighetene til bildene selv, men via bildedatabaser selger du en lisens hvor andre får tillatelse til å bruke dine bilder i deres publikasjoner. Klarer du å ta sånn passe fine bilder er det mulig å tjene noen slanter på dette.
 • Hvordan tjene penger på YouTube - tjen penger på den største sosiale videonettsiden i verden, ikke vanskelig å få en ekstrainntekt fra YouTube!
 • Hvordan tjene penger på Facebook - lær deg å tjene penger på fjesboka. Hvis du er en kreativ person, er det enkelt å skape inntekter fra sosiale medier som Facebook.
 • Hvordan tjene penger på dataspilling - du kan tjene penger på å spille dataspill! Selg dine spillekontoer, bli en testspiller, delta i debugging, bli med i spillturneringer med pengepremier, og mange andre tips om å skaffe til veie inntekter fra dataspilling får du her.
 • Hvordan tjene penger på å lage nettsider - det er enkelt å lage en nettside, og det er minst like enkelt å begynne å tjene penger på den hvis man begynner å få besøkende inn på siden. Her får du en instruksjon i hvordan det skal gjøres.
 • Hvordan tjene raske penger - vi har satt sammen en liten guide i å tjene raske penger.
 • Hvordan tjene penger på å skrive - det er mulig å tjene penger på å skrive tekst! Internett er først og fremst basert på tekst og bare sekundært på andre media. Hvis du er god til å skrive, og skriver effektivt, kan du lett tjene bra på skrivejobber på nettet. Du finner skrivejobbene i spesielle jobbdatabaser. De fleste skrivejobbene er på engelsk eller andre verdensspråk, men av og til også på norsk.
 • Hvordan tjene penger på aksjer - aksjehandel er ikke lett, men det er mulig å tjene penger på dette dersom du har penger å investere og kunnskap om aksjemarkedet. Aksjehandel regnes av mange som en av de mest kompliserte og vanskelige markeder å operere i, og det er enorm konkurranse her.
 • Hvordan tjene penger på råvarehandel - for å tjene penger på råvarehandel må du kjøpe råvarederivater når det er billig, og selge når det er dyrt. Det er mange fine tjenester på nettet som gjør det forholdsvis lett å komme i gang med handel med råvarer.
 • Hvordan bli rik - for å bli rik må du først forstå hvordan du kan begynne å tjene mye. Her er noen tips om hvordan du kan bli rikere.
 • Hvordan tjene passive inntekter - noen inntekter er bedre enn andre, og ingenting er så bra som passive inntekter! Dessverre er det ikke så lett å skape fullstendig passive inntekter, men noen muligheter finnes det tross alt.

Vi håper denne listen kan gi deg noen tips om ting du kan gjøre for å skape dine egne inntekter. Penger kommer ikke av seg selv, du må som regel jobbe for hver eneste krone! Likevel er det noen penger som kommer lettere enn andre ting. Mye av det som står på listen ovenfor er en drøm å holde på med i forhold til mange jobber. Hvis du fortsatt ikke vet hvordan du skal begynne å tjene penger, anbefaler vi at du går igjennom listen ovenfor en gang til. Det er mye spennende å tjene penger på her, og enkelte av tipsene byr på relativt raske og lett-tjente penger.