Hvordan tjene raske penger?

Raske penger finnes ikke, hevder enkelte. Dette er ikke helt riktig, selv om det er god grunn til å være skeptisk. Det er mulig å tjene penger raskt, men ofte finnes det ulemper.

Tjene raske penger
24. mai 2024 av 🤑 BLI RIK / Hvordan tjene penger

Finnes virkelig raske penger? Det er mange som lar seg rive med av muligheten til å tjene penger fort, men det kan være lurt å tenke godt igjennom hva man begir seg ut på før man hopper på neste mulighete til å tjene raske penger.

Det er uten tvil mange muligheter til å tjene raske penger, men det er også mange måter å tape penger fort.

Du trenger ikke være rik, gamble alt du eier, eller vinne noe for å tjene penger fort. Det er mulig å bli rik fort, men det innebærer som regel svært høy risiko, og ikke mange vil lykkes i forsøket på å oppnå rikdom i løpet av kort tid.

Utdanning er ikke en absolutt nødvendighet for å tjene raske penger. Det er likevel en forutsetning at man forstår hvordan penger kan tjenes, og at man gjør de riktige tingene.

For å forstå hvordan man tjener raske penger, må du først forstå hvordan du tjener penger på dine premisser.

Penger kommer ikke til deg helt av seg selv. Du må tilby noe av verdi, og ved å gi verdier til andre vil du få belønning i form av penger. Slik tjener man penger, og nå skal vi se på muligheter der du kan tjene penger raskere.

Slik tjener du raske penger

Det finnes så mange måter å tjene penger, og her er noen tips i en helt tilfeldig rekkefølge. Kanskje noe av dette vil være interessant for deg.

Her er noen spesielle muligheter for deg som vil tjene raske penger.

Blogging kan etter hvert bli en kilde til raske penger: I begynnelsen er ikke blogging en kilde til raske penger, men etter hvert som man bygger opp en anerkjent blogg, kan man tjene flere tusen bare på å skrive et blogginnlegg som tar kun 5 minutter å skrive; da begynner vi å snakke raske penger! Det tar tid å bygge opp en blogg, men allerede etter en uke kan du være i gang å tjene penger. De som tjener 100-tusener i måneden på bloggen sin har drevet på i flere måneder eller til og med i flere år. Det er fullt mulig å tjene penger på blogg, inkludert norske blogger. Markedet er større om du skriver på engelsk, og du kan da tjene gode penger selv med en nisjeblogg (nisje = noe som omhandler et spesielt tema). En blogg om jakt på eksotiske dyr i Afrika er et eksempel på en nisjeblogg; på en slik blogg kan man tjene penger på annonser eller ved å inngå avtaler med relaterte partnere hvor man får provisjoner basert på salg som følge av referanser via bloggen.

Dropshipping, den raske veien til nettbutikk suksess:Det er ikke enkelt å starte en tradisjonell nettbutikk i dag. En del selskaper og personer har oppdaget fordelen ved å benytte seg av dropshipping i stedet for den tradisjonelle måten å drive nettbutikk på. Hvis du bruker dropshipping, trenger du ikke å kjøpe inn varer selv, men du kan benytte deg av produsentens/grosisstens lager. Når noen kjøper en vare fra din nettbutikk sendes denne varen direkte til kunde; du slipper dermed å pakke varen; du slipper å sende varen; du slipper å ta imot returnerte varer; og du kan praktisk talt la nettbutikken drive seg selv (noe oppfølging vil være nødvendig, men du trenger ikke jobbe i nærheten så mye som tradisjonelle nettbutikk-eiere gjør). Dropshipping kan være en kilde til raske penger dersom du finner gode dropshipping-avtaler. Det finnes tusenvis av dropshippere rundt om i verden, les vår artikkel om dette for å finne ut mer:

Valutahandel kan gjøre deg rik på minutter:Det er mange måter å drive valutahandel på (også kalt forex trading). Du kan søke en trygg og jevn avkastning, eller du kan søke lykken og prøve å bli rik fort. Når du handler valuta på marginer kan du ytterligere øke risikoen, men dermed øker du også den potensielle fortjenesten. Det er praktisk talt mulig å doble sin formue bare på minutter dersom du er dyktig i handel med valuta.

Lag en app og tjene penger fort: ("app" = applikasjon, brukes ofte om miniprogrammer på mobiler og nettbrett). Denne oppskriften er det en del utviklere som har prøvd seg på nå, og mange har faktisk lykkes. Det nye nå er at selv ikke-utviklere også kommer på banen. Du trenger ikke kunnskaper innen programmering for å utvikle apps, dette kan man fint få til via outsourcing. Det er mye billig arbeidskraft blant apps-programmerere.

Starte bedriftog tjen penger raskt og enkelt; en slik idé har mange gründere hatt, men ofte er det lite substans her. Du må være realistisk om du skal lykkes med egen bedrift, men likevel tørre å miste bakkekontakten litt. De ekstremt jordnære og mest skeptiske vil aldri lykkes som bedriftseiere, fordi de kun ser det som er, og ikke det som kan bli. Skal du starte bedrift må du ha evnen til å se visjoner, og å drømme om ting som ennå ikke eksisterer. Skapergleden og gründerånden er det ikke alle som har, men dersom du har en god ide kan dette være en kilde til raske penger; dog i en litt annen betydning enn ellers, for du kommer mest sannsynlig ikke til å tjene særlig med penger i det første driftsåret, og kanskje må du inn i ditt andre eller tredje år før omsetningen blir noe å skrive hjem om. Det som ofte skjer utover mot femte driftsår, er at mange bedrifter faller fra, mens de får som klarer seg etter de fem første årene, gjør det temmelig bra, og i løpet av de fem årene har man akkumulert en langt større formue enn hva man ville klart i en vanlig jobb; derfor legger vi dette tipset til vår liste over muligheter for raske penger, og derfor sier vi:

Tjene raske penger på internett: Denne har du nok hørt før, og mange lover gull og grønne skoger. Det finnes gode muligheter til å tjene raske penger på internett, men vær forberedt på å jobbe. Ingen gir deg penger helt uten videre. Skal du tjene penger på nett gjelder de samme reglene som ellers: du må tilby noe som har verdi for andre, hvis ikke vil du ikke tjene noe som helst.

Selg bildene dine: Dette er definitivt ikke en måte å bli rik på. Du kan imidlertid tjene penger på bilder du har tatt med ditt digitalkamera. Det du gjør da er å overføre disse bildene til en rekke bildedatabaser på nettet, helst mange hundre ulike bildedatabaser. Det finnes programmer som automatiserer dette. Når bildene er lagt ut til godkjennelse, er det noen som vil bli godkjent, og andre som ikke vil bli godkjent. Vanligvis godkjennes over 75% av alle bilder som sendes inn, dersom bildekvaliteten er grei. Du vil deretter få penger for hver gang noen laster ned dine bilder og kjøper en lisens til å bruke ditt bilde. Du kan lett tjene småpenger på dette, og om du legger ned litt arbeid her kan det fort bli noen kroner. Dersom du er interessert i fotografi og uansett tar bilder kun for morro skyld, er dette en fin måte å sponse hobbyen på. Du trenger ikke et dyrt kamera, men med inntektene fra bildene du har ute på nett kan du enkelt få råd til mer profesjonelt utstyr.

Andre måter å tjene raske penger på finner du tips om på vårt nettsted, les blant annet om dette:

  • Tjene raske penger på YouTube
  • Tjene raske penger på Facebook
  • Dataspill - raske penger for hardcore spillere
  • Tjen penger fort med egen hjemmeside
  • Rask til å skrive? Tjen penger på skrivejobber
  • Aksjehandel - finn ut hvordan du kjøper aksjer
  • Råvarehandel - lær deg å investere i råvarer
  • Dette og mange andre inntektsforslag kan du finne i artiklene som omhandler hvordan man kan tjene penger eller bli rik.