Bli rik fort

Den har du sikkert hørt før! Vi prøver oss på en pragmatisk forklaring på hvordan du kan bli rik på kortest mulig tid.

Bli rik fort

Bli rik fortere: Det er en grunn til at folk tar opp store lån uten sikkerhet, og at man tar snarveier i forretningslivet: Tid er mangelvare, og man har ikke tid til å vente på pengene. Hvordan kan du få mye penger og bli rik på kortest mulig tid, uten å gjøre noe dumt?

24. mai 2024 av 🤑 BLI RIK / Bli rik

Det er mulig å tjene raske penger å bli rik fort. Det kan man si på etterskudd.

Vil du bli rik fort, er det dette du skulle gjort:

  • Kjøpt aksjen før den mangedoblet sin verdi.
  • Den ideen du hadde, som du ikke gjorde noe med, og som senere en annen bedrift gjorde tjente millioner på.
  • Valgt de riktige lotto-tallene.

Det er mulig å bli rik fort, og enkelt er det også, om man bare hadde hatt mulighet til å se inn i fremtiden. Det er dessverre ikke så lett å se hva som fremtiden gir oss.

På denne siden finner du likevel tips med fremgangsmåte til hvordan du kan tjene penger på det som kan være en grei og rask måte. Det er ingen garantier om raske penger eller at du vil bli rik på kort tid, men andre har i det minste tjent penger fort på noe av dette, og det kan være inspirasjon til andre.

Mye kan sies om raske penger og det å bli rik fort, men hvordan blir man egentlig rikere på så lite tid som mulig?

Bli rik på kortest mulig tid

Å bygge rikdom består av to ting, noe kommende millionærer kan lære først som sist:

  1. Maksimere inntekter
  2. Minimere utgifter

Hvis du er god til begge disse tingene, vil du omsider bli rik. Nå handler det om å gjøre dette fort, altså å bli rik fort, så da må du gjøre disse punktene på en effektiv måte.

Det å bli rik fort går altså ut på å tjene mye penger på kort tid, samtidig som man kutter utgiftene til et minimum.

Maksimere inntekter = tjene mest mulig penger på kortest mulig tid

Det er digg å tjene penger. Tjener du mye penger trenger du ikke være like varsom med forbruket heller, og du kan kjøpe mer av de tingene du ønsker deg.

Eller kanskje er det du ønsker deg mest frihet, og å være gjeldfri eller å ha mye penger i banken bare fordi det føles godt.

Uansett hva motivasjonen til å tjene penger er, så vet vi at den er det for de fleste av oss. Noen er mer motivert enn andre, og de som virkelig ønsker å bli rik, gjør det til en prioritet.

Det er ikke lenger snakk om å drømme om å bli rik, det er snakk om å gjøre konkrete ting som vil få pengesekken din til å vokse.

Vi har skrevet flere artikler som grundig forklarer hvordan man skal gå frem på å tjene penger på alt fra aksjetrading, starte et lønnsomt firma, tjene penger på blogging, YouTube, Facebook, og veldig mye mer.

Her er alle forslag om å tjene penger som finnes på denne siden.

Du blir ikke rik av å kutte utgiftene, men det hjelper

Det enkleste å strate med er kanskje å kutte utgiftene. Du blir ikke rik av å IKKE drikke den brusen til lunch hver dag, eller å IKKE kjøpe avisen, men det hjelper likevel litt.

Utgifter er det som tar ting ut av "formue-posen" din, og det er det man forsøker å begrense her. Du skal fylle opp pengesekken, og ikke tømme den. Finn ut hvem som tar mest ut av pengesekken din, og se hva du kan gjøre med det.

Bytt til en bank som er billigere å bruke og gir bedre betingelser. Finn en ny strømleverandør. Samle lånene dine der det er mest gunstig. Bli kvitt dyr kredittkortgjeld. Tipsene om å spare penger finner du over alt, men det er verdens enkleste ting dersom man bruker hodet. Du trenger ikke DinePenger.no til å fortelle deg hva som er lurt å gjøre for å spare penger.

Tips om å spare penger

Å spare penger er mer en psykologisk ting, ikke rakettforskning. Alle vet at de kan spare 10-15 kroner om de ikke spiser den sjokoladen, spørsmålet er om man er motivert til å gjøre det, og hva man prioriterer mest: å ha 10-15 kroner mer i banken, eller å ha en deilig sjokolade i munnen.

Små nytelser er egentlig ikke problemet, men det er de store tingene man må kutte inn på.

Folk kjøper ting de ikke trenger, ikke gjør det. Du trenger det ikke. Ikke kjøp det. Veldig enkelt, men likevel så vanskelig. I tillegg gjelder det å følge med på utgiftene, og finne de største pengeslukene.

Det er ikke vanskelig å spare penger teoretisk sett, bare følg med på hva som går ut. Det vanskelige er motivasjonen.

Å spare penger handler om å prioritere. Ikke vanskelig å minimere utgiftene på papiret. Litt vanskeligere å gjennomføre det i virkeligheten, dersom du ikke er motivert. De som virkelig vil bli rik, blir som regel det. Husk det. Vil du bli rik fort, så klarer du fint å spare penger, selv om det betyr at du må ofre noen ting du ønsker deg.

Hvor mye penger må du ha for å være rik?

Hvor mye penger man skal ha for å bli rik er et definisjonsspørsmål. For noen handler ikke rikdom om penger i det hele tatt.

Hvordan man vektlegger materielle verdier og penger varierer, men de fleste takker ikke nei til å spare penger om muligheten byr seg.

Det samme gjelder dersom de får muligheten til å tjene mer penger. For eksempel, hvor mange ville takket nei til høyere lønn for å gjøre den eksakt samme jobben? Sannsynligvis veldig få.

Penger er ikke akkurat livsviktig, men viktig nok til å jobbe for. Flaut for mange å innrømme det, men penger er en drivkraft i samfunnet, og da også blant enkeltmennesker. Siden du har kommet hit, og leser alt dette, trenger du sikkert ikke bli overtalt til å tro at penger er viktig. Penger erviktig, selv om det ikke er livsviktig. Du vil bli rik på kortest mulig tid, men vet ikke helt hvordan.

Tjene penger allerede nå

På dette nettstedet finnes tips om mange aktiviteter som kan gi egne inntekter.

Det er ikke lenger nødvendig å ha en arbeidsgiver eller å søke offentlig hjelp for å få jobb. Du trenger ikke engang å ha en tradisjonell jobb eller en arbeidsgiver.

På disse sidene finner du ideer som hjelper deg og inspirerer deg til å tjene penger. Her finnes gratis tips om hvordan du kan tjene penger hjemmefra. Du kan begynne allerede i dag med de ulike forslagene vi har presentert på nettstedet vårt.