Beste nettmegler til aksjer, valutahandel og råvarehandel

Det finnes mange tjenester som gjør det mulig å handle valuta fra internett. Hvilken nettmegler er best egnet til valutahandel og annen trading på nett?

Beste nettmegler til aksjer, valutahandel og råvarehandel

Det finnes mange nettmeglere på nett, men man bør velge å handle kun hos regulerte tjenester. Noen handelstjenester tilbyr handel i mer enn aksjer, og man kan kjøpe og selge alt fra valuta, kryptovaluta, derivater, råvarer og annet.

24. mai 2024 av 🤑 BLI RIK / Tjenester

Det er et stort utvalg av nettmeglere. Noen har eksistert lenge, og kommer stadig med innovative løsninger tilpasset et finansmarked i endring.

Det er viktigere enn noen gang å benytte en nettmegler som er regulert av finansielle myndigheter. Om reguleringen foregår i England, Spania, Kypros, Sverige eller i Norge er mindre viktig, enn om nettmegleren er regulert i det hele tatt, eller om den mangler regulering eller kun har fått en ubetydelig autorisasjon fra en liten øy i Stillehavet.

Nettmegleren du bruker bør altså ha en fullgod regulering, men i tillegg må du være sikker på at de har et handelsprogram som ikke behandler kundene urettferdig. Pris for bruk av tjenesten er selvsagt også vesentlig.

Demohandel med valuta, aksjer og råvarer

En fin måte å begynne med trading og investeringer på, er å gjøre det uten å risikere å tape penger. Altså ved å handle med demo-penger.

Det er ikke mange nettmegler som har slike tilbud, men de som har det kan du prøve risikofritt. Vi har for eksempel funnet en gratis demo av en fin handelsplattform der du ikke må sette inn penger, og du kan handle med fiktive penger så lenge du vil. På den måten får du anledning til å se hvordan trading på nett fungerer, og du kan finne ut selv om dette er noe for deg.

Du kan her prøve å handle i aksjer, kryptovaluta, valutakryss, råvareprodukter, indekser, sosial trading, enten en prøve-versjon med "monopolpenger" eller med dine egne penger.

Handle med virkelige penger

Skulle du ønske å handle med virkelige penger her, er det sevfølgelig viktig at du forstår risikoen som finansiell handel med de respektive instrumentene innebærer. Det finnes en utfyllende risikodeklarasjon på hjemmesiden som belyser disse aspektene.

Risikoadvarsel: Valutahandel og derivathandel innebærer risiko for tap av hele din kapital. Sett deg inn i risikoen til de instrumenter du skal handle før du begynner. All handel foregår på eget ansvar.